Sidor

fredag 15 februari 2013

Torbato Terre Bianche Brut N.V. Och där var vi sjuka igen..

Torbato Terre Bianche Brut N.V.
Hjälp, varför har jag köpt det här? Var och hämtade en laddning på det lokala bolaget och med ut kommer en flaska okända bubblor (nr 77274, 98 kr). En snabb sökning gör mig inte klokare, varför har jag beställt detta? Vänta nu, ledtråden ligger nog i priset, under hundra. Mycket riktigt, fick detta förslag av den ombytliga signaturen "anonym", skulle fungera till allt möjligen men ok kanske inte rött kött.

Hm, frågan är om den friska, lätta fruktiga doften med en hint päron och sten. Backat av mer lättsam, nästan tunn, smak gör sig med något överhuvudtaget. Ok att det finns små porlande bubblor, honungsvatten och snustorr frukt samt en liten beska som accentueras med tid och temp men räcker detta verkligen till för att lyfta något tillbehör? Fungerar nog allra bäst väl kylt, i plastmuggar, på en filt i solen. (77-78p)

Jag klankar på inga sätt ner på någons individuella smak men detta var inte särskilt bra, i alla fall inte i min mun. Har nog faktiskt inte smakat något bubblande som varit sämre för precis under hundra.

Bubbel i Spiegelau Expert Profi tasting
Tills nästa gång. Alltid lika spännande att se hur många som insjuknar under natten...

2 kommentarer:

 1. Matric?

  Kan det månne vara lite astroturfing? :)

  /M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo tanken har föresvävat mig, synd i vilket fall att pris och kvalitet inte motsvara varandra.

   Radera