|
Bourbon ekologiskt vaniljpulver |
Nej jag har inte blivit troende, och då menar jag LCHF är den enda sanna läran och allt annat är förkastlig, däremot tror jag starkt på rena, naturliga produkter utan onödigt tillsatt socker. Därför känner jag att det är min plikt, som god medmänniska, att pusha ett ypperligt alternativ till "vaniljsocker". Varför i hela friden måste man blanda upp en så förträfflig smaksättare som vanilj med socker? Blanda upp var att ta i, snarare socker med ett uns vanlij. Ne, tacka vet jag Bourbon vanilj från Madagaskar (kan skickas till hela Svedala från
Ekonära Gävle, bland andra), ren vanilj, ekologiskt, i behändigt pulverformat. Blanda med valfri råvara och voilà, något gott med ett uns vanilj, precis som naturen menade att det skulle vara, eller nåt sånt.
|
Vanilj, kort o gott |
Tills nästa gång. Nu återstår Tisdag, Onsdag, Torsdag och Fredag...
Finns på City Gross i Mantorp, också.
SvaraRaderaBlandas i morgon-youghurten. Mums!
Härligt, gött!
RaderaÄh! Köp vaniljstänger på EBay. Kostar sisådär 2kr/st.
SvaraRaderaHaha, så du menar att de inte växer i små burkar på träd? ;)
RaderaÅh den är underbar har använt den mycket sista åren:)
SvaraRaderaVa roligt! Har du kanske något favoritrecept/användningsområde som jag kan "låna" :)
RaderaSka fundera lite använder den till mycket. Men kolla gärna på min blogg om du hittar något roligt:)
RaderaFinns så många bra recept men ett bakverk är denna
Raderahttp://millashalsoblogg.blogspot.se/2012/08/pecannotkolapaj-och-styggforsen.html
Stort tack Milla, såg riktigt smarrigt ut och Pecannötkolapaj är dessutom också en egen favorit. Jag ska botanisera vidare på din blogg för inspiration, tack. /David
Radera