Sidor

måndag 4 februari 2013

Ekologiskt vaniljpulver. Måndag, check..

Bourbon ekologiskt vaniljpulver
Nej jag har inte blivit troende, och då menar jag LCHF är den enda sanna läran och allt annat är förkastlig, däremot tror jag starkt på rena, naturliga produkter utan onödigt tillsatt socker. Därför känner jag att det är min plikt, som god medmänniska, att pusha ett ypperligt alternativ till "vaniljsocker". Varför i hela friden måste man blanda upp en så förträfflig smaksättare som vanilj med socker? Blanda upp var att ta i, snarare socker med ett uns vanlij. Ne, tacka vet jag Bourbon vanilj från Madagaskar (kan skickas till hela Svedala från Ekonära Gävle, bland andra), ren vanilj, ekologiskt, i behändigt pulverformat. Blanda med valfri råvara och voilà, något gott med ett uns vanilj, precis som naturen menade att det skulle vara, eller nåt sånt.

Vanilj, kort o gott
Tills nästa gång. Nu återstår Tisdag, Onsdag, Torsdag och Fredag...

9 kommentarer:

  1. Finns på City Gross i Mantorp, också.
    Blandas i morgon-youghurten. Mums!

    SvaraRadera
  2. Äh! Köp vaniljstänger på EBay. Kostar sisådär 2kr/st.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, så du menar att de inte växer i små burkar på träd? ;)

      Radera
  3. Åh den är underbar har använt den mycket sista åren:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Va roligt! Har du kanske något favoritrecept/användningsområde som jag kan "låna" :)

      Radera
    2. Ska fundera lite använder den till mycket. Men kolla gärna på min blogg om du hittar något roligt:)

      Radera
    3. Finns så många bra recept men ett bakverk är denna
      http://millashalsoblogg.blogspot.se/2012/08/pecannotkolapaj-och-styggforsen.html

      Radera
    4. Stort tack Milla, såg riktigt smarrigt ut och Pecannötkolapaj är dessutom också en egen favorit. Jag ska botanisera vidare på din blogg för inspiration, tack. /David

      Radera