Chips + bubbel = Gott |
Chips + bubbel + räkor + röra = Såå gott |
Chips + bubbel + räkor + röra + ljus + laxnittar = Mys gott |
Vi har provat en del bubbel, både mer och mindre prestigefulla men nu har jag kommit till en konklusion. Inge mer Champagneköp. Ta trehundra och lägg på stilla vitt eller rött och du får något som smäller bra mycket högre än dessa ointetsägande bubbel. Nog för att det kan vara festligt med något bubbligt men då kan jag lika gärna ta en cava, prosecco eller annat utomeuropeiskt. Lite som att svära i kyrkan, men om någon bjuder säger jag inte nej.
Hur Lanson smakade?
Ganska inbjudande doft men lite småblyg, citrus, äpplen och en liten mineralton. Smaken är lätt, krispig med en del grapekrydda men överlag överraskande strömlinjeformad. Eftersmaken är kort med lite äppelskal och citrus. Hm känns det igen? Inga överraskningar här inte. (84-85p)
Tills nästa gång. En natt med en extra timmes sömn och hoppets låga tänds, för att blåsas ut lika fort igen...
Chips, majonäs och räkor alltså?
SvaraRaderaP.
Chips, räkor, majonäs, créme fraiche, lite svartpeppar och citron. Ett tips är att skiva citronen tunt och toppa med inte pressa ner saften. Prova..
SvaraRaderaWill do :)
SvaraRaderaP.
Hehe, vi har alla våra egna preferenser! Har precis lagt in en beställning på lite Bolly-02... ;-)
SvaraRaderaChips + bubbel + räkor + röra + laxnittar = så gott!
Ja det kanske bara handlar om hur mycket man är villig att lägga ;)
SvaraRaderaPersonligen har jag inget emot Champagne men jag satsar hellre på lite mer udda namn än de "stora".
SvaraRaderaNe har inte heller något emot Champis, bara priset det betingar. Men som sagt, jag blir gärna motbevisad. Så om du har något ess i rockärmen upp med det! Jepp thats a challange, hit me.. ;)
SvaraRadera