Sidor

söndag 23 september 2012

Vilmas ekologiska knäcke by Hofors. Inte bara knäcke som kommer därifrån..

Bra, bra
Dags att slå ett slag för hembygden, välförtjänt när det kommer snyggt paketerat, välsmakande, ekologiskt och utan tillsatser, lite som alla hoforsbor då, eller?!?. Jo alla Vilmas produkter är ekologiska, sen skadar det inte att de går att få tag på i stort sett överallt i vårt avlånga land, i andra länder också har jag hört.

Görs i Hofors
Hur smakar då dessa gobitar, gott! Härligt frasig konsistens, nötiga med en avvägd gräddning och smaksättning. Sältan kan vara lite framträdande, även om jag själv tycker att det snarare lyfter helheten. Kommer behändigt i ganska små portionsbitar eller tunnare stänger, i alla fall de jag smakat, funkar lika bra till frukost som till lyxigare snacks. Barnen har bytt ut mjukmackan på morgonen till de här små frasiga bitarna, även kvällsmålet ska erkännas.

Även denna görs i Hofors
Pimpa den med valfritt tillbehör, gärna rikligt med smör, äsch vad som helst funkar bara det är gott. Faktiskt att de går riktigt bra att äta som de är också. Om det finns något lite negativt så smakar vissa förvillande lika, en petitess i sammanhanget. Nu fortsätter jakten på favoritsmaken, Chili & Sesam är fortfarande ohotad etta, vilken föredrar du?

Tills nästa gång. Jag och Uffe har varit på mässa, vin i Västerås för att vara exakt, mer om det kommer framöver...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar