Har tappat räkningen på hur många bilder |
Passar det inte kan ni göra som resten av familjen, dra iväg och köpa lördagsgodis. Men på en front kan jag göra bättring, om jag nu ska fortsätta att sprida mina halvtaskiga recept och dryckeskombosar. Vara aningen mer aktsam hur mycket, lite eller ungefär vad jag skvättar i maten. Å andra sidan är det lite av tjusningen, man vet aldrig riktigt hur slutresultatet blir. Lite som livet i stort antar jag.
Tål en närmare titt |
Färsk Tortellini av skiftande kvalité
Olja
Ekologisk chilisås
Hyfsat stor skvätt vitt vin
Grädde
Parmesanelixir
Riven ost, även den av skiftande kvalité
Peppar
ev Bacon, salt eller både och.
Så. Koka tortellini och stek på bacon. Hälla av och ställ åt sidan, ner med en redig dos olja i kastrullen. Stek chilisås som hastigast, ner med vin och koka bort det mesta. Åter ner med tortellinin, bacon, rör om och täck med grädde. Koka upp, i med så pass mycket parmesanelixir som samvetet tillåter och på med resten av osten. Klart! Just ja, peppar och salt efter smak.
Funkar alltid med lite mora till |
Gott! Visst drar det alltmer åt mat på de här sidorna :)
SvaraRaderaHoho, jo nog kan det vara så, någonstans längs vägen kändes det som att det är vin och mat ihop som intresserar mig mest. Renodlad "vinblogg" finns det de som gör bra mkt bättre för att inte tala om att intresset aldrig varit så renodlat.
RaderaAh, grattis till de 400! Alltid lika trevligt, underhållande, insatt och nyfiket! :-)
SvaraRaderaTack o tack, för att inte tala om vilka trevliga bekantskaper som det medfört :)
RaderaIndeed! :-)
SvaraRaderaBtw, dags att boka biljett. Aiijt! :)
RaderaFixat! :-)
RaderaDä låter inte dumt! Men vad är parmesanelixir egentligen?? :)
SvaraRaderaHahaha, det är vad som händer med Elisir di Parmigiano när det passerar google translate och hamnar i Storvik ;) Sorry Roberto..
RaderaStorvik är lite som en blandning av Bermudatriangeln och Area 51, fast det har nog resten av Svärje redan förstått :)
SvaraRadera