Sidor

lördag 8 november 2014

Mitt Kök 2014, bästa foto!!


Stormässa på g, hur gör man för att inte överväldigas av allt som finns? Ärligt talat vet jag inte utan  attackerade mässan likt en vilsen äggsjuk höna, dock hade jag satt på mig ett par småsuddiga ekologiska glasögon innan. Denna gång valde jag att inte medverka på någon av alla provningar som ordnas av importörer utan att istället vanka runt med min vapendragare Rödtjutsulf. Av allt som provades övertygade Vinlådan ännu en gång men mässans totala överraskning bjöd två Chilenare och en Sydafrikan på. Vem hade kunnat ana det innan, ja inte jag i alla fall.  

Mässans andra OTROLIGA!! överraskning var att jag vann, JAG VANN!! matbloggsprisets kategori bästa foto. Tack o tack för det erkännandet! Tyvärr blev det inga foton från prisutdelningen eftersom jag ömsom var nervös, ömsom stakade fram ett tack på scen och ömsom gjorde ett försök till mingel med de andra grymma vinnarna och människorna bakom det hedrande priset. Och eftersom jag missade att tacka någon speciell på scen gör jag det här istället, tack till min fru, Fredrik, Ulf, Oskar L och alla ni andra som hejjat på under åren som gått, utan er vette katten om jag hade fortsatt knäppa vinflaskor, i alla fall inte i dubbel bemärkelse..

Tills nästa gång. Och igen, stort tack till alla gratulationer!!!

6 kommentarer:

 1. Hehe, återigen stort GRATTIS!!! Det var jättekul att du kom ner! :-) Littoraien vaknade till något idag (!) men annars var det en trött jäkel... Du skulle inte lämnat kvar så mycket choklad! Nu var jag ju tvungen att konsumera... Och även knapra på den andra chokladen (knapra är förstås fel ord). Det var väl onödigt! ;)

  Men seriöst: Stort grattis. Mycket välförtjänt.

  Ha det fint!

  /Ulf

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! igen ;) Superkul att vi fick till ett besök, äntligen! Ja det var mig ett tråkigt skitvin du bjöd på, tur att det inte var billigt i alla fall ;) Ne, skämt och sido, lika generöst och gott som alltid. Klart grabben ska ha lite choklad, ok, mycket choklad ;)

   Radera
 2. Grattis David! Kul och välförtjänt!

  /Joakim

  SvaraRadera
 3. Grattis och keep up the good work! Ser fram emot dina kommande inlägg i bloggen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och tack för uppmuntran, självklart är det ömsesidigt!

   Radera