tag:blogger.com,1999:blog-3203726376344299313.post862726945442051811..comments2023-10-31T17:26:11.410+01:00Comments on Svenssonsmakaren: Vacche Rosse och Graziano Prà Ripasso della Valpolicella Classico Superiore Ca' Morandina 2008 för att inte tala om Fratello Revello Langhe Nebbiolo 2008. Oj vilken lång titel.. Svenssonsmakarenhttp://www.blogger.com/profile/11387621360644785186noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3203726376344299313.post-66658926396002092832012-08-25T16:10:46.174+02:002012-08-25T16:10:46.174+02:00Vita viner är nästan alltid bättre till ost och be...Vita viner är nästan alltid bättre till ost och betydligt mer allround. :)Kayakerhttps://www.blogger.com/profile/14620607873855611941noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3203726376344299313.post-77272157127191070382012-08-25T10:20:48.472+02:002012-08-25T10:20:48.472+02:00Haha, ja vad va det nu han menade ;). I skogen all...Haha, ja vad va det nu han menade ;). I skogen alltså, då kanske man kan vänta sig en svampbonanza framöver ;). <br /><br />Ha en sköning du också.. Svenssonsmakarenhttps://www.blogger.com/profile/11387621360644785186noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3203726376344299313.post-45852288300564191262012-08-25T08:21:56.969+02:002012-08-25T08:21:56.969+02:00Hehe, lång titel indeed! Intressant det där med os...Hehe, lång titel indeed! Intressant det där med ost, umami och tanniner. Sedan finns ju det där vinet som kommer från den där ön, som jag inte kommer ihåg namnet på och som jag ständigt lovar mig själv att köpa mer av... ;-) Vacche Rosse ftw! Ha en fortsatt skön helg! Jag är i skogen... Red Screamhttps://www.blogger.com/profile/04263538935813406316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3203726376344299313.post-1117920190406441872012-08-24T18:20:59.921+02:002012-08-24T18:20:59.921+02:00Jotack, tell me about it! :) Brukar funka riktigt ...Jotack, tell me about it! :) Brukar funka riktigt bra med amaroneliknande varelser, vilket jag trodde att detta var, men tji fick jag.<br /><br />C-C-R säger du, jo kan tänka mig det. Får försöka para ihop med en flaska innan biten är slut. <br /><br />Tack ännu en gång för en insiktsfull kommentar, trevlig helg ska han också ha..Svenssonsmakarenhttps://www.blogger.com/profile/11387621360644785186noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3203726376344299313.post-35818107536461261032012-08-24T18:06:35.796+02:002012-08-24T18:06:35.796+02:00Parmesan är generellt sett vinvänligt, men det är ...Parmesan är generellt sett vinvänligt, men det är en umamibomb så om vinet har för mycket tanniner och beska så kan det bli fel. Champagne, Chablis och riesling brukar funka kalasbra. Kayakerhttps://www.blogger.com/profile/14620607873855611941noreply@blogger.com