tag:blogger.com,1999:blog-3203726376344299313.post5654705621354029201..comments2023-10-31T17:26:11.410+01:00Comments on Svenssonsmakaren: Torre Oria Reserva 2001. Ytterliggare ett spontant infall..Svenssonsmakarenhttp://www.blogger.com/profile/11387621360644785186noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3203726376344299313.post-40060544980531165752009-08-09T21:51:54.030+02:002009-08-09T21:51:54.030+02:00Hej!
Ja jag är också en glad amatör men det är kan...Hej!<br />Ja jag är också en glad amatör men det är kanske den bästa sorten. Om flaskan är från 2003 har den 6 år på nacken vilket borde innebära en del mogna, alltså inte allt för smakrika tillbehör om du vill att vinet ska sjunga lite. Yoghurten är naturell av den turkiska sorten och serveras vid sidan av, tycker ibland att den kan slå ut vinet så ha gjärna i något som gör den mindre kantig, ett förslag är honung eller rostad vitlök. Trevligt att du både länkar och bokmärker, som du kanske märkt var det länge sedan jag var in sist men det ska det förhoppningsvis bli ändring på.<br /><br />Mvh DavidSvenssonsmakarenhttps://www.blogger.com/profile/11387621360644785186noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3203726376344299313.post-48246167327660658982009-08-07T18:54:30.637+02:002009-08-07T18:54:30.637+02:00Så trevligt att hitta ett omdöme om detta vin som ...Så trevligt att hitta ett omdöme om detta vin som jag och Älskade Make just fått i present. Vår flaska är från 2003 vilket inte säger mig ett dyft, glad amatör som jag är. Jag hade tänkt mig entrecote, men detta med fläskfilé, citron, vitlök och rosmarin låter ju helt gudomligt. Undrar hur du gör med såsen. Häller ned den i stekskyn antagligen. Matyoghurt eller annan sort?<br />Hoppas att du inte har något emot att jag länkar till din blogg. Bokmärker den också när jag ändå håller på.<br /><br />Klappa katten.<br /><br />/IngridAnonymousnoreply@blogger.com