tag:blogger.com,1999:blog-3203726376344299313.post2608747951791004805..comments2023-10-31T17:26:11.410+01:00Comments on Svenssonsmakaren: Elisir di Parmigiano Reggiano, Gattimondo goes Gävle..Svenssonsmakarenhttp://www.blogger.com/profile/11387621360644785186noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3203726376344299313.post-47891754970092834822012-06-16T21:20:41.338+02:002012-06-16T21:20:41.338+02:00Ja det var skapligt med kräm både i bilar o mat ;)...Ja det var skapligt med kräm både i bilar o mat ;).Svenssonsmakarenhttps://www.blogger.com/profile/11387621360644785186noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3203726376344299313.post-56917292640792097392012-06-16T20:49:44.060+02:002012-06-16T20:49:44.060+02:00Japp, skapliga spisar, och skaplig parmesankräm ;)...Japp, skapliga spisar, och skaplig parmesankräm ;) Kul att du fick träffa den ökände Roberto, ser att du fick en annan Roberto med på bild också!Fredrikhttp://wctc.senoreply@blogger.com